XHIBITION SHOPPING CENTER

Småstrandgaten 3, 5014 Bergen

Tlf: +47 55 70 51 11

E-post: lasse@xhibition.no

OM XHIBITION

Vi er et av byens nyeste kjøpesenter, med over 40 butikker midt i Bergen sentrum!

  • Facebook
  • Instagram
  • Snapchat
  • YouTube
  • Google Maps
  • Pinterest

© 2018 Xhibition. Alle rettigheter forbeholdt.

Bianco er den sterkest ekspanderende kjede innen for sin bransje i Skandinavia - kjeden har for lengst satt sitt preg på bybildet med sko, som ikke bare følger moten, men skaper den. I butikken er det skapt en atmosfære som kun kan betegnes som internasjonal.

Butikken får naturligvis både en Bianco avdeling og en Bianco Man-avdeling, som er mer maskulin enn resten av butikken. I Bianco Man-avdelingen presenteres et bredt utvalg av tøffe herresko til enhver anledning.

 

Bianco kjeden teller i dag ikke mindre enn 100 butikker fordelt i hele Skandinavia. Bianco er direkte rettet mot de unge og de som tenker ungt. Her finnes alt som understreker øyeblikkets trend og setter føttene i fokus.

 

Vi har et stort utvalg av modeller og kolleksjonene som skiftes ut atskillige ganger i året. På den måten kan butikkene sette nye modeller i vinduet hver uke og alltid ha det aller nyeste fremme. Dette er én av 'hemmelighetene' med Bianco sin suksess i Skandinavia. Skoene kommer fra noen av Europas ledene produsenter, men hovedsakelig fra Italia. Modellene skapes gjennom et tett samarbeid mellom internasjonale designere og våre egne stilbevisste innkjøpere.

Etasje: 2

Tlf : 40 80 92 41

Hjemmeside : www.bianco.no