top of page
Skjermbilde 2023-08-15 kl. 13.20.29.jpg
bjorklund_logo_horisontal_hvit.png

VI HJELPER DEG Å LYKKES MED GAVENE!

Bjørklund er Norges største klokke- og smykkekjede.
En gave fra lykkesmeden Bjørklund er et minne som varer. Vår filosofi har hele tiden vært klar: vi skal være en smykke- og klokkekjeden for folk flest. Vi hjelper
deg gladelig med alt fra puss av bunadsølv og andre smykker, gravering, reparasjoner, bytte av batteri og trykktest på din klokke. Er det noe vi ikke kan fikse
i butikken, sender vi det inn til Norges største gullsmedverksted, hvor det jobber flinke fagfolk!

Vareutvalget vårt er et direkte svar på hva kundene
våre har fortalt at de vil ha. Utvalget av klokker omfatter kjente kvalitets- og motemerker som: Seiko, Gant, Daniel Wellington, Mockberg, Triwa, Nixon, Ice Watch, Casio, Adidas, Citizen, Club, Gul, Inex, Mango, og Swiss Military Hanowa.

Smykkene i våre butikker er delvis av eget design og delvis fra anerkjente smykkedesignere. Derfor er vi alene om store deler av smykkene. Noen av merkene du finner i våre butikker er: By Olea of Norway, ByBiehl, Ideal of Sweden, Dima, Magi, Duette, Selma & Sofia og Felix for gutta. Er du på jakt etter bunadssølv? Vi fører sølv til de fleste drakter i Norge. Bunadssølvet vårt er møysommelig håndverk med lange tradisjoner fra Voss (Sylvsmidja).

På www.bjorklund.no kan du handle enkelt fra sofakroken, eller hvor du måtte ønske. Velger du «Klikk & Hent» blir varen reservert i din butikk, og du kan hente den etter 2 timer.

Velkommen til Bjørklund-butikken på Xhibiton!

bottom of page