Kondomeriet har i over 30 år sørget for å gi nordmenn et mer lekent sexliv og er stolte av å være Norges største leverandør av sexleketøy. Som faghandel bruker de gledelig sin ekspertise til å veilede sine kunder på en profesjonell måte. Kondomeriet sin hverdag består i å selge sexleketøy på en trygg og enkel måte. 

 

Over 30 år på innsiden av det norske folk 

Siden Kondomeriet startet sin første butikk i 1989 har de opparbeidet seg stor kunnskap om sine kunders ønsker og behov, og om bransjen generelt. I dag er nesten 40 prosent av alt salg sexleketøy for kvinner. Det vil si: dildoer, vibratorer, klitorisleketøy og lignende. Deretter er det massasjeoljer og glidemidler som snart har funnet vei inn i alle norske hjem, og som garantert gleder mange. Vi har heller ikke glemt humoren i det vi gjør. Du kan fortsatt finne morsomme gaver som gjør seg mer til fest enn sex, blant annet sexy pasta, gøyale krus og partyeffekter.

Vi vil gjerne høre fra deg!

Din tilbakemelding er viktig for oss for å kunne gjøre det vi gjør enda bedre. Send oss gjerne en e-post på kundeservice@kondomeriet.no, eller ta kontakt via telefon på +47 55 23 48 80.

Hjemmeside: www.kondomeriet.no

Velkommen til Kondomeriet i 1. etasje på Xhibition!

XHIBITION SHOPPING CENTER

Småstrandgaten 3, 5014 Bergen

Tlf: +47 55 70 51 11

E-post: lasse@xhibition.no

OM XHIBITION

Vi er et av byens nyeste kjøpesenter, med over 40 butikker midt i Bergen sentrum!

  • Facebook
  • Instagram
  • Snapchat
  • YouTube
  • Google Maps
  • Pinterest

© Xhibition. Alle rettigheter forbeholdt.