LEDIGE STILLINGER
@ XHIBITION
Glitter_svart.png
Vi søker butikkselger 60% til Glitter Xhibition

Hos Glitter jobber vi aktivt med hver kunde som kommer inn. Derfor er det viktig at du elsker salg og blir motivert av å jobbe mot høye mål. Du liker å gi Glitters unike service og style kunder med våre fine produkter. For oss er det viktig å ta vare på kundene og gi dem den beste service, slik at de velger å komme tilbake.

Vi liker deg ekstra mye om:

 • Du elsker handel og salg

 • Er utadvendt og elsker å selge

 • Har et brennende engasjement og en sterk interesse for mote og trender

 • Bidrar til god atmosfære og lagånd med kolleger

 • Trives med å jobbe i høyt tempo og med varierende oppgaver

 • Er ansvarlig og fleksibel

 • Har en positiv holdning og ler lett

Det er en fordel o du har tidligere erfaring innen handel, salg eller service. Vi går ut i fra at du er over 18 år.

Vi tilbyr deg:

 • En inspirerende og morsom arbeidsplass med hyggelige kolleger

 • God introduksjon, utfordringer og fine muligheter for utvikling

 • Gode arbeidsforhold og god personalrabatt

Vi ser etter deg som kan jobbe dag/kveld/helg ca 22,5 timer / uke med tiltredelse etter avtale. Dette er en fast stilling. Glitter har 6 måneders prøvetid. Søknadene behandles fortløpende og stillingen kan tiltredes før søknadsfristen.

SØK HER

Glitter Bergen Xhibition_1080x1920px3.jpg
IMG_7366.HEIC
Lush_svart.png

JULEHJELP 20% STILLING

(UTGÅTT) Lush Xhibition søker nå etter nye ansatte. Dette er en perfekt mulighet for deg som er student med høy arbeidskapasitet i månedene oktober-desember. Det er også en fordel om du skal være i Bergen i romjulen og har mulighet til å jobbe da.

Oppstart i september/oktober. Stillingen er midlertidig etter avtale, og vil være på ca 20%, men fint om du er fleksibel og har mulighet til å jobbe mer i vår travleste tid i ukene før jul og ellers ved behov. Arbeidstid vil i hovedsak være på ettermiddag/kveld og i helger.  

 

Vi ser etter noen som er sprudlende, utadvendt og lærer fort, med et serviceinnstilt hode og et hjerte for dyre- og miljøvennlig kosmetikk og velvære. Du må også være fylt 18 år, og være ferdig med videregående utdanning. Stillingen innebærer å gi gode kundeopplevelser gjennom 5-stjerners kundeservice etter LUSH-standard, i tillegg til generelt butikkarbeid, som kassearbeid, rydding/vasking av butikken og påfyll av varer, samt å gi

demonstrasjoner av produktene i butikken.

 

Tidligere erfaring fra butikk er en fordel, men ikke et krav! 

SØK HER

bigbite.png

Vi ser etter deg som kan jobbe dagtid, helg og kveld deltid

Elsker du å jobbe tett med andre, og motiveres du av å skape resultater i team? I Big Bite er vi like opptatt av menneskene på begge sidene av disken, og vi definerer oss selv som Superhelter for sultne folk i farta!

 

Våre verdier oppsummeres i ordet ELSK og står sterkt hos oss. Vi ser derfor etter kandidater som gjenspeiler disse:

 • EIERSKAP - Vi er stolte ambassadører som tar ansvar for hele virksomheten - økonomisk og sosialt. Aldri halvveis, aldri litt.

 • LIDENSKAP - Vi brenner for jobben vår, trives i et sultent prestasjonsmiljø og har et varmt hjerte for mat og mennesker.

 • SAMSPILL - Vi spiller hverandre gode, unner andre suksess og vet at vi alltid presterer sterkest sammen.

 • KREMMERÅND - Vi er offensive og griper muligheter for utvikling og vekst. Vi vet at gode resultater kommer av å skape og gjenskape fine gjesteopplevelser - bedre for hver dag. 

LES MER 

IMG_9868.JPG
IMG_6577.jpg
Logo-notteblander-TYKK-page-001.jpg

 

 

(UTGÅTT) Hos nøtteblanderen finner du et bredt utvalg av eksklusive produkt innenfor nøtter, frø, tørket frukt, ris, bønner, linser, krydder, sjokolade , te og mye mer .

Mange av produktene er økologiske 🌰🥜🍫

 

Som medarbeider har du en genuin interesse for kvalitetsmat og delikatesser og et brennende engasjement for produkt, matopplevelser og kundeservice. Du vil ha ansvar for varepåfylling, kassearbeid og generelt orden og renhold slik at butikken fremstår i henhold til merkevarens identitet.

Du passer godt ilag med oss om du er positiv, lærevillig og teamorientert

 

Send cv/søknad:

Monikaaakvik@yahoo.no

 

Les mer her om nøtteblanderen

Lagerhaus_Logo.png

(UTGÅTT) Vi søker derfor etter medarbeidere som er nysgjerrige, engasjerte og liker forandring. Som selger er du alltid i sentrum av arrangementer hvor du sammen med dine kollegaer skaper et inspirerende og selgende butikkmiljø.

 

Du brenner for våre produkter og vår oppgave er å tilby glede i hverdagen. Du sørger for at alle Lagerhaus-besøkende blir møtt av kunnskapsrike og tilgjengelige selgere som elsker å møte kundene våre og hjelpe dem med å fornye hjemmet sitt! Gjennom din personlighet og profesjonalitet i kundemøtet skaper du fornøyde kunder som kommer tilbake til butikken.

Stillingen er en fast ansettelse på 10 % hos Lagerhaus på Xhibition. Det kan være alt fra dag, kveld og helg.

Har du spørsmål, ta kontakt med butikksjef Linn Hellem på tlf. 926 383 64 eller send søknad og CV til linn.hellem@lagerhaus.no Hjertelig velkommen med din søknad.

LES MER HER

Lagerhaus 2020 .jpg