top of page

20 års jubileum på Xhibition💖

Shop, nyt forfriskninger og sov hos Xhibition💖

Før sendte du brev her. Nå kan du shoppe, spise, danse og sove i det ærverdige posthuset. Bli bedre kjent med 20-åringen Xhibition.– Enten du kommer fra Fyllingsdalen, Flesland eller andre steder, kan du stige av bybane og buss rett utenfor Xhibition, midt i hjertet av Bergen. Innenfor dørene til det tidligere ærverdige posthuset er arbeidsplassen til 300 personer som er klare for å gi deg magiske opplevelser.

Direktør Jon Arild Hellebust i Magic Norway er mer enn stolt over både samfunnsoppdraget og motoren i byen som Xhibition har blitt. 20 år på baken gjør senteret til en voksen aktør på mange vis. Og du trenger faktisk ikke bevege deg ut av senteret på 24 timer.

– Bli med i Kundeklubben, last ned Xhibition-appen og få kjapt oversikt over alle tilbudene. Både jubileumsuken og resten av året finner du gode jubileumspriser!


Me time

Og du: skal du være i Bergen for å ha det gøy en helg, eller bare kose deg på en helt vanlig hverdag – trenger du ikke å ha pakket kofferten med mye. Du kan starte med å fikse neglene hos Manikyr Studio. Deretter har du tre frisører å velge blant, Ramsvik, Cutters og Think Hairwear før du kan avslutte med en avslappende behandling hos Chicastore eller Olio. Deretter kan du fylle på med sminke og velduftende produkter hos alltid trendy Kicks eller hos nykommeren Pink. Fyll også på med solkrem hos Apotek 1. “Jeg skal jo bare være på senteret?” Stemmer. Men det betyr ikke at du bare er innendørs!


Fashion time

Sommer krever solbriller; sjekk ut den smale og ovale trenden hos Krogh Optik. Underverkene til innerst på kroppen finner du hos Change. Vil du ha et sporty antrekk jogger du til Sport 1 eller Chillout Store. For å skinne ekstra enten du er sporty eller posh, svinger du innom Bjørklund eller Gullfunn. Glitter lever selvsagt også opp til navnet sitt, og har forresten også vesker!


Play time

Trenger du å roe ned, kan du være litt retro og kjøpe en papirbok hos Ark. Vil du skrive noe selv, finner du lekre og gøyale skrivesaker både hos Lagerhaus og Flying Tiger. Trenger du noise cancelling eller annet av små og store dippedutter, fikser Elkjøp det for deg. Og apropos Play Time; Kondomeriet er også en av Xhibitions butikker.


Hang out time

Xhibition er også stedet for gane og mage. Vil du ha noe raskt i labben? – Teaology fikser deg en bubble tea, Big Bite gir deg en nysmurt sub eller kjøp en P-max på Rema. Vil du ha mer kaféliv er Jada café stedet. Det derimot ikke alle vet er at du kan nyte sol og sommer på taket! Finn frem solkremen og ta turen opp til 4. etasje. Her kan du nyte JADA Roofgarden og byens største takterrasse i fjerde etasje. Her trives Alan Walker, og her vil du også trives. JADA har en fantastisk lokasjon på Bergens tak, og her kan du se alle kampene under Fotball-EM på storskjerm, helt frem til finalen den 14. juli.

Men du er ikke helt på toppen ennå!

– Tropical vibes får du i syvende etasje hos 360 Xhibition. Her finner du en lekker bar med tropiske drinker og kontinental stil, og med gode solmuligheter. Her kan du henge lenge, sier Jon Arild.SLEEP TIME

Når klokken har passert Askepott-tid, kan du selvsagt ta bane, buss og båt hjem. Men du kan også bare bli på Xhibition. Magic Hotel har sengeplass til mer enn 100 gjester, fordelt på rom og leiligheter. Her sjekker du selv inn med mobilnøkkel og sover i et stilig rom, lekkert designet av Karim Rashid.

Her er et tips til enkelt å bestille hotell til en bedre pris; Sjekk hotellets egen lenke før du bestiller, og få rabatt. Totalt har Magic Hotels 517 rom i Bergen sentrum.

– Bruk bookingkode MAGIC og du får 15 prosent rabatt, sier Jon Arild Hellebust.

Frokosten? Den tar du på Jada Cafe, hos Rema eller et av de andre serveringstedene! Så er du klar for nye 24 timer på Xhibition.


PS: Home Time. Xhibition vet du har et hjem, og har tenkt på det også. Sjekk Europris City, Granit, Kid, Lagerhaus, Normal eller Mester Grønn, og ta med deg den freshe hotellfølelsen hjem!

Comments


bottom of page