top of page

Anastasia event på Kicks!


Vi vil ønske alle velkommen til Anastasia event på Kicks!

Fredag 9.11 og lørdag 10.11 kommer Anastasia's professionelle makeup-artister for å gi DEG den veiledningen du måtte ønske slik at du kan finne dine perfekte produkter.

Anastasia Beverly Hills er et av de raskest voksende merkene innenfor sminke i verden og er skaperne av Golden Ratio Method. Denne metoden er nøkkelen til å finne balanse uansett hvilket ansikt. Hvert produkt som slippes er inspirert av sminkens unike evne til å skape en illusjon av perfekt balanse, symmetri og proposjoner.

“Brows should begin directly above the middle of your nostrils. The highest point of the arch should connect the tip of the nose with the middle of the iris. Brows should end where the corner of the nostril connects with the outer corner of the eye,” - Anastasia


bottom of page