top of page

Bjørklund har blitt ny og pusset oppSe hvor lekker den nye Bjørklund hos oss har blitt! Med nytt mer moderne utseende ønsker de nå alle nye og gamle kunder velkommen hos seg.


Vareutvalget i Bjørklund-butikken er et direkte svar på hva kundene våre har fortalt at de vil ha. Utvalget av klokker omfatter kjente kvalitetsmerker og moteklokker som: Seiko, Gant, Daniel Wellington, Mockberg, Triwa, Nixon, Ice Watch, Casio, Adidas, Citizen, Club, Gul, Inex, Mango, og Swiss Military Hanowa.

Smykkene i våre butikker er delvis av eget design og delvis fra anerkjente smykkedesignere over hele verden. Derfor er vi alene om store deler av smykkene du finner i våre butikker. Noen av merkene du finner i våre butikker er: By Olea of Norway, ByBiehl, Ideal of Sweden, Dima, Magi, Duette, Selma & Sofia og Felix for gutta. Er du på jakt etter bunadssølv? Ja, da har vi det også. Du trenger ikke reise til hjemstedet ditt for å få tak i sølv til bunaden din. De fører sølv fra de fleste drakter i Norge. Bunadssølvet du får hos Bjørklund, er møysommelig håndverk med lange norske tradisjoner fra Voss (Sylvsmidja). Det kan være bestillingstid på enkelte mønstre og design.


Bjørklund hjelper deg å lykkes med gavene og er gavebutikken til både små og store anledninger

bottom of page