top of page

(UTGÅTT)Drømmejobben din er ledig, og vi er på jakt etter akkurat DEG!Ekstrahjelp til Change konseptbutikk på Xhibition:


Vi søker drømmekandidaten til en ekstrahjelpstillig og selger med ansvar stilling i vår butikk. Vi ønsker en som er fleksibel og kan jobbe kveldstid, helger og i høysesong.

Vi tror du:

· Er en ambisiøs og motiverende personlighet som ser muligheter, utvikler deg selv og ditt team og som skaper resultater som synes både på topp- og bunnlinje.

· Brenner for salg og gode kundeopplevelser

· Liker å ta ansvar

· Du motiveres av personlig service som gjør en forskjell for kunden

· Du får folk til å føle seg spesielle

· Du er energisk med blikk for å lese situasjoner

· Fleksibel

· Du vet at nøkkelen til suksess er unike kundeopplevelser

Vi har ambisjoner for fremtiden og vil ha DEG med på laget.


Vi tilbyr den rette:

· Attraktiv lønnsmodell som gjenspeiler oppnådd resultat.

· God opplæring

· Karriere og utviklingsmuligheter.


ER DET DEG VI LETER ETTER? Vi gleder oss til å høre mer om deg og hvordan du vil ta fatt på oppgavene for å gi oss de resultatene vi ønsker oss. Ta gjerne kontakt med Silje på xhibition.manager@change.com for mer informasjon. Søknad og cv sendes til xhibition.manager@change.com. Intervjuer avholdes fortløpende, så ikke nøl med å sende in din søknad!


Om arbeidsgiveren CHANGE er Norges største undertøykjede. Med markedets største utvalg av størrelser i et unikt design hjelper vi hver dag kundene med å finne det perfekte undertøyet, som gjør kvinner til den beste versjonen av seg selv.

bottom of page