top of page

ELKJØP CITY FLYTTER TIL XHIBITION VÅREN 2022


Elkjøp skaper flere arbeidsplasser i Bergen og ser frem til å flytte til Xhibition våren 2022. Huseier Magic Norway ser frem til et spennende samarbeide som vil skape et utsøkt tilbud for bergenserne og ekstra dynamikk for alle leietakere på Xhibition.

Elkjøp vil benytte hele 1.500 m2 i Xhibition-bygget, og kjeden gleder seg stort.

- Vi har lenge lett etter den perfekte lokasjonen for oss i Bergen sentrum for å etablere vår nye butikk med elementer fra vårt city-konsept og nå er vi glade for at vi har gjort nettopp dette. Vi skal fylle opp tretti arbeidsplasser, og vi gleder oss til å starte rekrutteringen, sier André Omdahl, leder for drift i Elkjøp Norge.

City-konseptet til Elkjøp gir deg alle produktene du er vant med fra Elkjøp, men er i en mindre skala enn de store varehusene til kjeden.

- Vi har i flere år sett en endring i det norske handlemønsteret, ikke minst etter å ha levd med pandemien i snart to år, og stadig flere ønsker å kunne handle elektronikk uten å ta bilen eller forflytte seg ut av sentrum. Det skal vi gi folk muligheten til, forteller Omdahl.

Rekrutteringen starter over jul

Den nye butikken skal innen kort tid ha på plass ansatte til den nye butikken og ifølge driftslederen er det mye variasjon i stillingene som skal søkes etter.

- Vi har behov for dyktige rådgivere og selgere til vår nye butikk som kan hjelpe kundene våre å velge rett produkt sammen med rådgivning i bruken av disse. Vi skal sette sammen en ledergruppe med varehussjef og avdelingsledere, og denne jobben blir uhyre spennende! Så nå håper vi mange sperrer øynene opp for det som kan bli deres nye arbeidsplass på en butikk som vi anser som årets mest spennende lokasjon, avslutter Omdahl.

XHIBITION ER SENTRUMS VIKTIGSTE KNUTEPUNKT
Kommentare


bottom of page