top of page

Fifty Shades of Grey Weekend hos Kondomeriet✨Fifty Shades of Grey har inspirert en hel verden til å bli mer lekne på soverommet! Også på norske soverom har det satt sine spor…

Det sensuelle Fifty Shades-universet har definitivt gjort noe med det norske folk. Aldri før har vi vært mer lekne og interessen for frekkere sengekos og bondage ser ikke ut til å stoppe med det første.


Rabbitvibratoren er perfekt for deg som elsker å stimulere g-punktet, eller for deg som ennå ikke har funnet det fantastiske området. Den bøyde tuppen på skaftet sørger for å legge seg inntil g-punktet for økt stimulering. Rabbitvibratoren er laget i silikon av høy kvalitet, som føles glatt og behagelig mot både klitoris og g-punktet i skjeden.

Vibratoren er også stillegående, oppladbar og til og med dusjtett. Det følger også med en luksuriøs oppbevaringspose, som gjør oppbevaringen både hygienisk og lekker!Fra torsdag til lørdag arrangerer Kondomeriet Grey Weekend, hvor det er mulig å gjøre et godt kupp på utvalgte sexleketøy fra Fifty Shades of grey kolleksjonen:


  • Greedy Girl Rechargeable G-Spot Rabbit Vibrator 999,- få med Sensation Rechargeable Bullet Vibrator, verdi 529,-

  • Hard Limits Bed Restraint Kit 699,- få med Mini Gspot Vibrator, verdi 399,-

  • Pleasure Overload Starter Anal Kit 649,- få med Mini Gspot Vibrator, verdi 399,-

Comments


bottom of page