top of page

Fra nye trender til tidløse klassikere

Velkommen til DAY's bohemske verden av deilig hverdagsluksus, fashion og interiør. DAY BIRGER ET MIKKELSEN tilbyr en luksuriøs mix av moderne klassikere, gjennomarbeidede detaljer og kreativt håndverk. De tilbyr kolleksjoner fra DAY Birger et Mikkelsen, 2NDDAY, DAY et. Bli med inn i vårt DAY-univers og bli inspirert av skandinavisk minimalisme og vintageinspirert stil.DAY & 2NDDAY har i alle år være store på yttertøy, og høstens kolleksjon er intet unntak. Butikken er nå fylt opp med høstens nyheter og de har allerede fått inn et bredt utvalg av både ullkåper, samt korte og lange boblejakker.


Bestselger 2ND Livia er nå endelig kommet i butikk igjen i hele 4 forskjellige farger. Dette er en klassisk trenchcoat i 50% ull som er er fôret, og kan lukkes både med knapper, samt belte. En fantastisk deilig jakke som er like fin til hverdags som til fest, til en god pris!


For at du skal få en så god handleopplevelse som mulig, er det de samme jentene som du møter i deres butikk, som du også ser på Instagram @day_bergen. Du kan med andre ord forvente god kompetanse om merkevarene som de fører, og kunnskap om hvert enkelt produkt uansett når du velger å henvende deg til oss. Anita og hennes team gleder seg til å kunne hjelpe deg!


Ta turen innom DAY, og se om du finner en deilig favoritt til den kaldere årstiden som venter oss nå


Takk for at du støtter en liten bedrift! ♥

Comments


bottom of page