top of page

Fresh deg opp for julebord sesongen hos Olio Beauty💗

Tiden for fest og moro nærmer seg og er du som oss, er dette den perfekte unnskylding for å føle seg litt ekstra fin!✨ Kom inn i varmen hos Olio og unn deg selv litt selvpleie og avslapning i en travel tid💗


Husk at timene fyller seg opp raskt fremover så det er lurt å være tidlig ute!Hva med en av disse deilige behandlingene som gir umiddelbare resultater og følelsen av luksus til julebordsesongen?

Manikyr💅 Hva sier vel ikke julebordsesong som pent stelte negler? Hva med litt ekstra glitrende negler i år for å feire den første ordentlige julebordsesongen på lenge? Hos Olio velger du mellom å stelle dine naturlige negler, eller farge de med vanlig lakk eller shellac.


Hudpleie💆‍♀️ Gi huden din en vitaminboost for en jevnere hudtone og umiddelbar glød før julebordet! Prøv for eksempel Olio Signatur der vi fokuserer vi på det din hudtype og hudtilstand trenger mest og skreddersyr behandlingen slik at du får optimale resultater.


Bryn & vipper🤩 Fremheving av bryn og vipper er til deg som ønsker en naturlig look, men med det lille ekstra. Perfekt før julebordet! I våre salonger blir vi enige om fargen og fasongen som passer deg og dine bryn. For vippene dine tilbyr vi både vippeextensions, vanlig farging og vippeløft.For mer informasjon kan du trykke her
bottom of page