top of page

Gå høsten i møte med Krogh Optikk
Tom Ford er et av Krogh's mest populære brillemerker, og nå bugner det av spennende nyheter i butikken på Xhibition.


Tom Ford er en amerikansk designer som har hatt stor suksess i moteverdenen. Han har jobbet med en rekke fremragende luksusmerker og har hatt stor innflytelse i motebildet. Den anerkjente designeren var mannen som førte motehuset Gucci til nye høyder, før han forlot italiensk design for flere år siden, til fordel for sitt eget merke.


Brillene fra Tom Ford er tydelige i symbolbruken. Solbrillene og brillene balanserer mellom det klassiske og supertredy. Best kjent er den ikoniske T-logoen på stangfestet som du finner på nesten alle brillene fra Tom Ford. Brilledesignet kjennetegnes også av markerte rammer, infinity-design og inspirasjon fra 50- og 70-tallet. Tom Ford har en rik kolleksjon, der det finnes noe for enhver smak.

Sikre deg en ny brille eller solbrille fra den dyktige designeren og gå høsten i møte med et nytt og fresht tilskudd. Kom innom en av våre butikker, så hjelper vi deg med å finne din nye brille.Se noe av deres utvalg av briller og solbriller fra Tom Ford her.bottom of page