top of page

HARDE JULEGAVER ALLE VIL HA🎁

Vet du ikke hva du skal gi bort i julegave i år? Frykt ikke. Kondomeriet har gjort jobben enkel for deg, og funnet frem julegavene som vekker julestemningen - på alle mulige måter. Erotiske sexleketøy er tingen å gi bort i år, og de kan fortelle deg hvorfor.



Slipp angstfylte shoppingturer på jakt etter de perfekte julegavene. Sexleketøy er den beste gaven å gi til noen du er glad i, og er noe de virkelig kommer til å sette pris på. Det er ingen som vil ha byttelapp på en rekke heftige orgasmer...


En erotisk julegave er både bra for kropp og sjel, og hjelper til å få litt lavere skuldre i julen. Dette er også julegaven som fortsetter å gi, selv når julen er over.

I en hektisk hverdag er det heller ikke alltid at man har tid til å tilbringe nok kvalitetstid sammen. En erotisk julegave kan også bli et symbol på at du ønsker å investere ekstra tid i personen du bryr deg om. Tiden du bruker sammen med personen du gir gaven til, er tross alt minst like viktig som selve gaven, om ikke mer.


For eksempel kan en deilig massasjeolje være en fin gave. En erotisk massasje gir dere tross alt en unnskyldning til å ta mer på hverandre, og en god massasje kan også ofte være starten på noe enda deiligere…


Du finner kondomeriet i vår 1 etg. Velkommen til oss🎄⁠🎁



bottom of page