top of page

Harmonisk høst med Kid Interiør

Temaet for høsten har Kid Interiør valgt å kalle Care, er en harmonisk, komfortabel og moderne stil. Skandinavisk ro kombinert med designtradisjoner fra India.Få den gode stemningen hjemme!


Høstsesongen her her, og vi ser frem til å innrede hjemmet med litt nyheter. Denne interiørstilen, som vi har kalt Care, følger en klassisk trend, og produktene passer i det moderne hjemmet så vel som på hytta. Stilen har hentet mye inspirasjon fra tradisjonelle håndverkstradisjoner – enkelte design har røtter fra India!Stuen fyller vi med naturlige materialer som lin, ull og andre grove tekstiler med struktur i stoffet. På puter, pledd og gulvtepper er det trendy med tuftede tekstiler! Tuftingen er et alternativ til veving når vi ønsker mønster i stoffet. Luven stikker opp som gress, og kan være både lang og kortklippet, og i et annet materiale enn basematerialet. Dette skaper dynamikk, gjør hvert produkt unikt og er samtidig veldig mykt og behagelig. Perfekt denne høsten!


De viktigste accessoirene er i strå og lyst treverk. Keramikk i skulpturelle former er aktuelt også i dette temaet. En spennende trend som bringer frem en god harmoni og balanse til hjemmet.Comments


bottom of page