top of page

Hold deg god og varm i vinter med Kid Interiør!På vinterhalvåret hvor dagene og nettene blir kaldere og mørkere, får vi ekstra behov for å gjøre det lunt og koselig hjemme. Det er flere interiørgrep man kan gjøre for å holde varmen, og det kommer godt med i disse tider hvor kuldegradene kommer snikende og strømprisene øker. Kid interiør gir deg sine beste tips for å holde deg og hjemmet ditt godt og varmt i vinter!Hold varmen om natten

Ingenting er deiligere enn å legge seg i en tykk og fluffy dundyne. Dun har en unik evne til å holde på luft, og holder dermed på kroppsvarmen man avgir mens man sover. Mengden dunfyll avgjør hvor varm dynen er - Kid sitt beste og varmeste alternativ er Nordkapp dundynefylt med 90% hvit gåsedun - men de har varianter av dundyner for alle ønsker og behov! Setter du et flanell sengesett på dynen, er du sikret den lune og myke følelsen når du legger deg i et kaldt rom.Late morgener

Hvis det er gulvkaldt når du står opp, er det perfekt å ha noen varme, myke lammeskinnstøfler stående klare ved sengen. På late morgener, hvor det ikke frister å kle på seg med en gang, er det deilig å ha en flanell-pysj lett tilgjengelig. Den er også supergod å sove i, om du fryser om natten!

Etter en varm dusj er det også et must å pakke seg inn i en myk og god badekåpe. Alle kjenner vel igjen følelsen av å tre ut av dusjen på et iskaldt bad?


Lun stue

Er det ofte en kald trekk langs gulvet hjemme hos deg? Da kan store, myke gulvtepper være løsningen. Det er mykt og behagelig å tråkke på, og gjør rommet lunere. Gulvtepper er også med på å dempe støy, og de skaper soner i rommet hvis du for eksempel har spisebord og sofakrok i samme rom og ønsker et skille. Gardiner er også med på å holde på varmen i rommet. En gardin kan minske trekken fra vinduene, spesielt hvis de henger fra tak til gulv. I tillegg kan du velge solskjerming - ikke bare for å holde solen ute - men for å isolere og spare energi. .Levende lys er med på å gi en god varme i stuen, i tillegg til at det skaper svært koselig stemning! Tenn telys på benken, sett stakelys på bordet, fyll lyktene dine med kubbelys og sett et duftlys på badet. Med disse tipsene i bakhodet ønsker vi og Kid Interiør alle en god og varm vinter med massevis an innekos.

Comments


bottom of page