top of page

Kampanje på HydraFacial hos Chica Klinikk

Nå har du mulighet til å gjøre en real høstdeal med 4 for 3 på HydraFacial i våre salonger. Kjøp 3 stk behandlinger og få den 4 gratis! Du kan velge å betale alt i en engang, eller du kan betale per gang og få den siste spandert. Første behandling må utføres innen oktober, og alle behandlingene må i sin helhet utføres innen utgangen av 2022. Huden kan med fordel kures av HydraFacial i høst!


HydraFacial, som er kåret til årets behandling flere år på rad, er en avansert non-invasiv metode for hudforynging og hudforbedring. HydraFacial er den eneste behandlingen som renser, eksfolierer og tilfører huden fuktighet og beskyttende antioksidanter - alt i én enkelt behandling. Gir en fantastisk fin glød og etterlater huden frisk og ren. Opplev umiddelbare og langvarige resultater som du umiddelbart kan se og føle! Bare HydraFacial bruker patentert teknologi kombinert med essensielle næringsstoffer for å skape en sunn og frisk hud med ny glød. Hyppige behandlinger vil gjenopprette hudens helse. Som regel anbefaler vi et kurforløp på 4-9 behandlinger i kombinasjon med tilpassede hjemmeprodukter. Hos oss kan du være trygg på at du får den ORIGINALE HydraFacial!


ANTI-AGING & FUKTBOOST

HydraFacial Circadia Chrono-Peptide Booster er en egen cocktail av ingredienser som gir ny glød til sliten hud og reduserer fine linjer og rynker. Behandlingen gjenoppbygger huden fra innsiden og ut og bidrar til å redusere synlige aldringstegn. Passer for alle men egner seg spesielt godt for en tørr, gusten hud med liten glød. Vi benytter et kraftfullt serum som innsluses i huden din, spesielt designet for å gjenoppbygge og reparere.

Pris: 6885kr (verdi: 9180kr)

Pris per behandling: 2295kr


DYPTRENSENDE DETOX

HydraFacial Classic Glysal Prep er den ultimate dyprens for en sunn og frisk hud med ny glød, ment som en skikkelig detox for alle hudtyper. Den egner seg spesielt til ungdom, eller en oljete, fet og akneutsatt hud. Inneholder virkestoffene 7,5% glykolsyre og 2% salisylsyre. Her kan du forvente synlige resultater etter én behandling. Classic Glysal Prep eksfolierer hudens overflate, løser opp tilstoppede porer og minimerer synligheten av dem. I tillegg til å fjerne døde hudceller og trekke ut hudormer, tilføres huden masse fukt og antioksidanter som vil bidra til en sunn og frisk hud med ny glød.

Pris: 4785kr (verdi: 6380kr)

Pris per behandling: 1595kr


コメント


bottom of page