top of page

Nordnes Verksteder til Xhibition!


Det blir faktisk jul i år også! Og i den anledning ønsker vi hjertelig velkommen til Nordnes Verksteder Julemarked i 2. etasje hos oss f.o.m 16. november! I år blir det ekstra viktig med julestemning, varme og glede. Her kan du få kjøpt kortreiste og helt unike julegaver til hele familien!


Hvem er Nordnes Verksteder?

  • Nordnes Verksteder AS tilbyr arbeidsplasser til personer som faller utenfor det ordinære arbeidslivet. Vi utvikler våre produkter selv og er stolte over å kunne tilby kortreiste produkter av høy kvalitet.

  • Vi er tiltaksarrangør for NAV arbeid og Bergen kommune og har 56 arbeidstakere i Varig Tilrettelagte Arbeidsplasser (VTA). Vi er 100% eid av Bergen Kommune og har 15 ansatte, 4 i administrasjon og 11 arbeidsledere/instruktører. Vi tar i mot praksiselever fra VGS og lærekandidater, da vi er godkjent lærebedrift på flere fagområder.

  • Ved å handle hos oss bidrar du til opprettholdelse av viktige arbeidsplasser og gir oss utviklingsmuligheter. 

  • Vi har seks avdelinger hos oss: Vaskeri, snekkerverksted, keramikk, tekstil, skolefrukt, media, samt en avdeling ved Matvarehuset i Olsvik.

  • Vi har vår grunnfinansiering via NAV og Bergen Kommune, men er avhengig av salg av produkter og tjenester for å ha en forsvarlig økonomi og et godt arbeidstilbud.コメント


bottom of page