top of page

(UTGÅTT)Normal søker Assisterende Butikksjef til Bergen Xhibition kjøpesenterSom assisterende butikksjef vil du sammen med butikksjef lede arbeidet med å sikre en fantastisk butikkopplevelse for kundene, slik at de ønsker å besøke oss igjen. Du har lyst til å ta vare på butikken, kundene og medarbeiderne.Du vil samtidig få muligheten til å være med på en fantastisk reise i en detaljehandelskjede i voldsom utvikling. Ønskede kvalifikasjoner:

  • Du har erfaring fra detaljhandel, gjerne som assisterende.

  • Du er målrettet og sulten på å utvikle deg selv og har gode samarbeidsevner.

  • Evne å skape entusiasme og trivsel blant dine kolleger

  • Du er pliktoppfyllende, flittig og møter på jobb med godt humør slik at våre kunder og dine kollegaer kan merke at du brenner for å gjøre NORMAL til det beste stedet å handle sine basisvarer.

Forventet startdato: Snarest Søknadsfrist: 30.11.2021 Intervjuer holdes fortløpende. Vi gleder oss til å motta din søknad. Ved stor søkermengde kan stillingen bli besatt innen søknadsfristen er utløpt.


Om arbeidsgiveren Normal Norge A/S har med stor suksess åpnet over 100 butikker i Norge. Ekspansjonen fortsetter i hele landet. Virksomheten er en meget dynamisk kjede, med et unikt konsept når det gjelder markedsføring/ branding, vareutvalg og priser. Det er en virksomhet hvor en møter hverandre i øyehøyde, og hvor en ønsker at kollegaer skal lykkes. Virksomheten har en sunn økonomi, og er inne i en meget positiv utvikling. Virksomheten har en ambisiøs vekstplan for Norge.


Trykk deg inn på linken under og søk hvis dette høres ut som deg:


Comments


bottom of page