top of page

Slik dekker du julens bord

Dekk et fint bord til julens måltider og selskaper. Enten det er frokost, julelunsj, julebord eller selveste julemiddagen - her finner du våre tips og alt du trenger. Går du for et tradisjonelt juletema, med rød duk og nisser? Eller er du heller typen til å dekke et mer nedtonet julebord, men med et herlig rustikt og moderne uttrykk? Uansett, her finner du masse fin inspirasjon til borddekkingen!


Stemningsfullt frokostbord

Noen av de fineste juleøyeblikkene har vi når vi samles til hyggelige og rolige stunder rundt forkostbordet. Dekker du bordet med vårt egendesignede Rila Forest-servise, får du på enkelt vis en koselig vinterstemning. Med kombinasjonen av naturens materialer og farger, en lett linduk og stemningsfulle lys blir det et moderne og behagelig uttykk på borddekkingen.Tradisjonell julehygge

Rød duk og koselig juleservise er oppskriften på tradisjonell julehygge, og vårt God Jul-servise oser av julestemning. Julekuler og granbar er enkel og dekorativ bordpynt, sammen med en lysslynge med kongler og røde stearinlys. En dekketallerken og bestikk i gull gjør uttrykket hakket mer moderne og lekkert.


Tips: En pent pyntet tøyserviett gir det lille ekstra - knyt fast en liten kvast granbar og en kanelstang med et pent sløyfebånd. Ved å bruke de samme elementene som ellers i borddekkingen, skaper du en fin helhet.
Festbord med glitter og glam

Til julens festbord er det gøy å pynte litt ekstra! Det trenger ikke bety at du må kjøpe inn mye nytt, men kombinere pynt og dekor du allerede har på en ny måte. Julekuler for eksempel, er noe alle har og gjør seg veldig fint som bordpynt!


Et tips hvis du vil ta litt av med bordpynten er å starte med en nøytral duk. Vi har en nydelig bomullsduk med lurex-tråd, som gir en fin glittereffekt, som passer perfekt til fest. Velg gjerne et par farger, og hold deg innenfor de fargenyansene. Her har vi gått for rødt og gull som et gjennomgående tema. Forskjellige nyanser av gull på stearinlys og lysestaker gir et lekent og spennende uttrykk til borddekkingen. En standhaftig og glitrende nøtteknekker er et lekkert midtpunkt, og party-bonbons får garantert praten i sving rundt bordet.
Du finner mer inspirasjon hos Nille i vår 3 etg. De har 50% på en mengde av sine julevarer, så tiden for å gjøre et kupp et er nå ❤️🎄✨

Comentários


bottom of page