top of page

Slik pynter du til en nyttårsfest som glitrer!✨


Nyttårsaften nærmer seg og det er tid for årets siste middagsselskap. Et lekkert pyntet bord skaper ekstra god stemning. Velg deg en mørk base og lek deg med gull og glitter. Hos Nille i 3.etg finner du alt du måtte trenge for å skape den beste feiringen.


Lag en glitrende kveld

Middagen er en stor del av nyttårsfeiringen. Dekk på med fint servise og tenn levende lys. Stakelys eller fine små lykter – finn dine favoritter og skap en lun og hyggelig stemning for deg og dine. Ta deg god tid på kjøkkenet og tryll frem de lekreste retter og nyt!
Festklar

Pynt med partybonbons og partyhatter. Slå til med en liten selskapslek, skyt opp konfettipoppers og del ut sjokolademedaljer. Server noe kaldt å drikke og dekorer desserten med stjerneskudd. Her er det kun fantasien som setter grenserLys og moderne stemning

Vil du ringe inn det nye året med en lys og moderne stemning? Dekk bordet med beige glitterduk, hvitt servise og delikat pynt i lyse toner. En bukett med blader i gull og grønt gir en fin balanse til det lette temaet. Tenn fine lys og så er det bare å ønske velkommen til fest!
Godt nytt år! Måtte 2023 bli alt du ønsker deg

Comments


bottom of page