top of page

Velkommen til VILT VINTAGE & VINTAGEQUEEN🖤VILT ER LAGET FOR DEG SOM ER GLAD I GJENBRUK, VINTAGE, MOTE OG SKJØNNHET MED ET BÆREKRAFTIG SKRÅBLIKK.


VILT Vintage - en vintage butikk i Bergen som drives av Camilla Sindre og Lisbeth Bruvold. Plaggene er nøye valgt ut for å sikre at de er like unike som de er av god kvalitet. For oss i VILT er det viktig at plaggene har lang levetid og at de passer godt inn garderoben til våre fine følgere. VILT er ikke bare en vintage butikk, vi har også et lite univers på instagram/tiktok hvor det er mulig å følge de i livet bak bedriften, med alt fra antrekksinspirasjon, vintage guides, tips om skjønnhetsprodukter til øyeblikk fra livet i VILT.


Disse råe damene har slått seg sammen med Vintagequeen for å kunne tilby alt fra høy kvalitets klær til luksus accessorize.


Vintagequeen tilbyr fint brukte skatter som er godt tatt vare på.

Hun jobber stolt med å finne og videreformidle brukte og unike produkter og hun oppdaterer varesortimentet kontinuerlig med produkter som hun selv har valgt ut. Hun garanter 100% autentiserte produkter. Alle hennes produkter blir nøye kontrollert og inspisert før de legges ut for salg.


Vintage kan defineres som noe av fin, “gammel” årgang. Noe som er eldre enn nytt, noe som ikke lengre er lett å få tak i. Det er en verdifull skatt, på jakt etter en ny eier og den nye eieren er kanskje nettop deg. Dette er butikken for den kvalitetsbevisste! Søker du noe av høy kvalitet, noe som ikke alle andre har, så har du kommet til riktig butikk.


Du finner disse jentene i vår 2.etg frem til og med den 03.12.
コメント


bottom of page