top of page
GaveTips.png
AdobeStock_366637666_edited.png
AdobeStock_366637666.png

INSPIRASJON TIL

 

BORDDEKKING
 

TIL NYTTÅRSAFTEN

AdobeStock_366637666_edited.png
285A5751-3.JPG

EN MAGISK
NYTTÅRSFEIRING 
MED XHIBITION 

Av Mona Lund Litland 

 

Lys gir en indre ro. Når mørket senker seg så skaper lys atmosfæren, og gjør det ekstra koselig. Å kombinere produkter fra flere ulike butikker gir det beste resultatet ifølge Mona. Lysene hun har brukt er fra Nille Xhibition, sammen med både julekuler, sløyfebånd og bestikk. Lysestaker og servietter har hun hentet fra KID Interiør Xhibition, kombi­nert med vaser og blomster fra Mester Grønn Xhibition. Nille og KID interiør er favoritter hos meg til jul. De er alltid tidlig ute med produktene sine, og har et stort utvalg i flere stiler.

 

Uansett om man foretrekker klassisk pynt, rustikke stiler eller elsker farger finner man alltid noe her. I tillegg er de rimelige, så alle kan finne noe de liker. Mona er opptatt av at alle skal finne sin egen stil, og at det ikke skal være så mange regler. Istedenfor har hun noen få tips til et vellykket julebord.

 

Pass på at dekoren ikke er i veien, det er hyggelig å se over bordet. Stett glassene fra Nille Xhibition skaper høyde på bordet selv om man ikke drikker vin. På bordet har jeg inkludert en liten gaveeske til hver gjest med noe godt oppi. Da føler gjestene seg ekstra velkommen.

 

Over bordet henger en julekrans som Mona har hengt julekuler i Nille på Xhibition. Denne har hun selv laget, og liker at det løfter blikket litt, uten å blokkere noe. Hun har brettet servietter, og pyntet med en hjemmelaget stjerne i toppen. Oppskrift til både krans, juletre og stjernene finner du på hennes instagram, @stylebymll og @tablesbymll.

285A5333.JPG

Til jul og nyttår liker jeg å pynte opp med det som er fra naturen eller det som gir et naturlig uttrykk, som for eksempel einer, granbar og kongler slik jeg har brukt her. Da får man en lun og koselig atmosfære. Gjerne legg til noen julekuler, også er jeg stor fan av å bruke mye levende lys, sier Mona.

 

På bordet hun har stylet her bruker hun et kunstig girlander fra Europris City Xhibition. Falske blomster og grønt gjør ingenting, og holder seg bedre, slik at det kan brukes igjen.

 

bottom of page